STAFFBULLS HUNTING TEAM

17.01.2013 11:15

Kdo je STAFFBULLS HUNTING TEAM?

Jsme skupina vůdců lovecky vedených psů plemene Staffordshire Bull Terrier.

Do naší smečky patří Chili Pepper Wizard Bull, Alli Staff Anatol, „Bárt“ Christopher Blue Nijada, „Hat“ Dream of Hunter Fransimo Bohemia, „Giacomo“ Joy Black Boy Fransimo Bohemia. Vůdcové Rudolf Slaba, Miroslav Duchek a Jaroslav Marek. Pro práci v naší skupině se také připravují další psi a fenky vůdců Michala Havliše, Emila Svobody a určitě se časem objeví i další.

Při lovu dbáme na jeho etiku, snažíme se ctít historické myslivecké tradice a dodržovat zásady lovu se psy prosazované nestorem české myslivosti, panem Dipl. Ing. Petrem Ziegrosserem, zakladatelem honičských skupin v ČR, jedním z největších odborníků na chov a lov spárkaté zvěře u nás a naším kamarádem. Nesmírně si také vážíme možnosti spolupracovat a účastňovat se akcí spolu s přáteli ze skupiny Lovecká smečka.cz vedené Bc. Petrem Fashingbauerem. Pánové všem Vám i za letošní sezónu díky!

Při lovecké praxi se nelze vyhnout ani riskantním situacím, ale rizika se snažíme co nejvíce minimalizovat. Naše psy milujeme a i proto všichni staffové absolvují výcvik, používají ochranné kevlarové vesty, vůdcové pracují s GPS lokátory a své psy chráníme stejně, jako oni jsou ochotní chránit nás. Jsme tým, který táhne za jeden provaz!